balans i arbetet

Jag måste börja få balans i mitt liv

Att vara positiv är för mig något som sker naturligt. Såvida jag inte har några direkta anledningar till att inte vara det så kommer jag försöka ta mig an dagen med ett stort leende, och detta gör all skillnad i världen kära läsare. Försök att tänka positivt även om ni inte känner er glada inombords, bara ge det ett försök så kommer ni att se att med tiden kommer ni också att utveckla en vana där ni till större delen av året befinner er i en positiv sfär. Dock finns det saker som jag personligen måste ta itu med och det är balans i jobbet.

Jag arbetar otroligt hårt och ibland kan timmarna dra iväg utan att jag själv är riktigt medveten om detta. En genomsnittsdag brukar ligga på 12 timmar men ibland kan det faktiskt t.o.m bli mer än så, 14-15 timmars pass är ingen ovanlighet. Jag tror på hårt arbete men jag tror också att det är viktigt att hitta en balans i sitt liv mellan arbete, socialt umgänge och träning. Jag har inte några egentliga tips eller råd att dela med mig denna gången då jag själv dras med detta problem och försöker ivrigt hitta en balans utan framgång. Ibland går man runt och funderar på ifall det kanske är så att balansen kanske ligger i att inte ha en balans överhuvudtaget?